Καταφύγιο των Νεράιδων

Το καταφύγιο των νεραιδών είναι ο μυστικός κόσμος όπου κατοικούν και εργάζονται οι Νεράιδες για να δημιουργήσουν τις τέσσερις εποχές που θα μεταφέρουν στην Ηπειρωτική Χώρα.

Οι τέσσερις περιοχές ονομάζονται Κοιλάδα της Άνοιξης, Ξέφωτο του Καλοκαιριού, Δάσος του Φθινόπωρου και το Δάσος του Χειμώνα.

Κοιλάδα της Άνοιξης
realm_spring
Η Κοιλάδα της Άνοιξης είναι το σπίτι της εποχής της ανανέωσης. Ξεχειλίζει από χρώμα και καινούρια ζωή και στο κέντρο της είναι η Πλατεία της Άνοιξης. Είναι γεμάτη με φυτά που καλλιεργούνται κάτω από το Ίριδα μάτι των Νεραϊδών του κήπου, όπως η Ροζέτα.

Ξέφωτο του Καλοκαιριού
realm_summer
Το Ξέφωτο του Καλοκαιριού είναι εκεί όπου ο ήλιος είναι πιο λαμπερός από παντού. Είναι ένα ζεστό μέρος για τις Νεράιδες που θέλουν να ξεκουραστούν και να παίξουν είτε στο Λιβάδι των Ηλιοτροπίων, όπου κατοικεί η Ίριδα, είτε στο Λιβάδι της Βελόνας με το γρασίδι.

Δάσος του Φθινόπωρου
realm_autumn
Το Δάσος του Φθινόπωρου τρεμοφέγγει με πορτοκαλιές, κόκκινες και κεχριμπαρένιες αποχρώσεις και τα φύλλα εξελίσσονται πάντα αλλά δεν πεθαίνουν ποτέ. Οι Νεράιδες εργάζονται εδώ τελειοποιώντας τις αποχρώσεις του φθινόπωρου, για το ταξιδάκι στην Ηπειρωτική Χώρα.

Δάσος του Χειμώνα
realm_winter
Το μυστηριώδες Δάσος του Χειμώνα είναι το σπίτι των Νεραϊδών του χειμώνα, όπως η Κυάνεια. Οι ζεστές εποχές είναι υπερβολικά θερμές για τα ψυχρά φτερά της Νεράιδας κι έτσι απαγορεύεται στις Νεράιδες να περνούν απέναντι και να φεύγουν απ’ αυτή την περιοχή. Παρομοίως, οι Νεράιδες από τα άλλα τρία βασίλεια σπάνια τολμούν να μπουν στο Δάσος του Χειμώνα εξαιτίας του τσουχτερού ψύχους που θα μπορούσε να καταστρέψει τα φτερά τους.

Το Δέντρο Νεραϊδόσκονης
thumb_pixie_hollow_300x169
Το Δέντρο Νεραϊδόσκονης του Καταφυγίου βρίσκεται στην καρδιά του Καταφυγίου των Νεραϊδών. Είναι ορατό από οποιοδήποτε σημείο και οι ρίζες του απλώνονται παντού σε όλη την έκταση Καταφυγίου των Νεραϊδών. Η Βασίλισσα Κλάριον κατοικεί στο Δέντρο Νεραϊδόσκονης του Καταφυγίου, προσέχοντας ολόκληρο το καταφύγιο των νεραιδών.

dinsey.gr

Σχολιάστε