Εστιατόριο κατεβάζει διαφήμηση με μπέικον στις ΗΠΑ


αρχείο λήψης

Η διαφήμηση που έγραφε «Yield Sneakers Bacon» ενός εστιατορίου στο Βερμόντ αφαιρέθηκε μετά από διαμαρτηρία μιας γυναίκας προσδιορίζοντας τον εαυτό της ως μουσουλμάνα, και δημοσιεύτηκε σε μια online κοινότητα φόρουμ δηλώνοντας ότι ήταν προσωπικά προσβεβλημένη από την διαφήμηση σύμφωνα με το WPTZ News. WPTZ έγραψε ότι η γυναίκα που παραπονέθηκε σε απευθείας σύνδεση ονομάσε το σύμβολο «μη ευαίσθητο σε εκείνους που δεν καταναλώνουν χοιρινό κρέας.»
Σάββατο πρωί το εστιατόριο δημοσίευσε στο Facebook «Είμαστε εδώ για να σερβίρουμε στους ανθρώπους ΠΡΩΙΝΟ όχι πολιτική. Εμείς αφαιρέσαμε την επιγραφή που βρισκόταν σε δημόσια περιουσία ως μια χειρονομία σεβασμού προς πολυποίκιλη κοινότητα μας. Υπήρξαν επίσης ανησυχίες που εκφράστηκαν σχετικά με την ασφάλεια (η υπογράμμιση δική μου). Η κατάργηση αυτή δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση. Θα εξακολουθούμε να αγαπούμε το μπέικον. Εξακολουθούμε να αγαπάμε τα αυγά. Παρακαλούμε να έχουμε την πολιτική συζήτηση αλλού. »
Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων WPTZ είπε ότι προσπάθησε να επικοινωνήσει με τη γυναίκα που δημοσιεύτηκε το σχόλιο και προληπτικά κατέβασε την πινακίδα
Ένας εκπρόσωπος εστιατόριο δεν ήταν άμεσα διαθέσιμος για σχολιασμό.

breitbart.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s