Στην Αιγιαλεία, κόβουν ελιές και αμπέλια για να κάνουν ΧΥΤΑ. Να η ανάπτυξη

xyta_entas

Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα γύρω από τον Χώρο Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων στην περιοχή Παπανικολού στην Αιγιαλεία Αχαΐας. Από τα ξημερώματα δυνάμεις των ΜΑΤ έχουν παραταχθεί γύρω από τον ΧΥΤΑ και έχουν αποκλείσει τους δρόμους προς αυτόν, προκειμένου να αρχίσει τις εργασίες στο σημείο ο εργολάβος. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί κάτοικοι του Ερινεού και των γύρω χωριών.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, στο σημείο έχουν αναπτυχθεί εννέα διμοιρίες των ΜΑΤ από την Πάτρα και άλλες Αστυνομικές Διευθύνσεις όμορες της Αχαΐας και έχουν αποκλείσει τους δρόμουs που οδηγούν προς το σημείο που πρόκειται να κατασκευαστεί ο ΧΥΤΑ.

Συγκεκριμένα, οι κλούβες των ΜΑΤ μαζί με πυροσβεστικά οχήματα έχουν αποκλείσει το δρόμο από Καμάρες για Ερινεό, από Καμάρες προς Σαλμενίκο αλλά και την Γέφυρα Σαρκουνα.

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία της αστυνομίας, άρχισαν να χτυπούν οι καμπάνες στον Ερινεό και τα γύρω χωριά, ενημερώνοντας τους κατοίκους για την έκτακτη κατάσταση.

Ωστόσο, σύμφωνα με το patrastimes.gr τα μηχανήματα έχουν μπει στις εκτάσεις αυτές και αυτήν την ώρα κόβουν ελιές και ξεριζώνουν αμπέλια.

spirospero.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s