Αυτό δεν είναι οικονομική κρίση, αλλά η Νέα Τάξη Πραγμάτων

H αόριστη έννοια της νέας τάξης πραγμάτων που τόσα χρόνια ακούγαμε και δεν μπορούσαμε να συλλάβουμε επακριβώς τον ορισμό της, μορφοποιήθηκε σήμερα.
http://eleytheriahthanatos.blogspot.com
Το πείραμα που συντελείτε στην Ελλάδα και οι περισσότεροι, του είχαμε προσδώσει αυστηρά οικονομικά χαρακτηριστικά, σήμερα διεφάνη οτι έχει περάσει στο επόμενο στάδιο που απ’οτο φαίνεται ειχε σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια. Σήμερα ξεκαθάρισε……

η εικόνα του προς τα που βαδίζουμε ολοταχώς και η λέξη «ΧΟΥΝΤΑ», παίρνει ξανά την θέση της στην ζωή μας,οχι απλά ως μια λέξη που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαμε για να υπερτονίσουμε την καταστολή ,την προπαγάνδα και τις ακραίες συνταγματικές εκτροπές που ζήσαμε τα τελευταία χρονιά, αλλά ως κυριολεκτική έννοια και ο ολοκληρωτισμός και η απολυταρχία εφαρμόζονται χωρίς προσχήματα.

Σήμερα εχω την αίσθηση πως είναι η μέρα που έπεσαν οι μάσκες και επίσημα και η έστω ημι-δημοκρατία που ζούσαμε τα τελευταία χρόνια, μετετράπη σε απολυταρχία χωρις προσχήματα και έδειξε ξεκάθαρα την επομένη μέρα. Πολλοί, πιθανότατα μέχρι σήμερα να αρνουμασταν να δεχτούμε τον όρο του «ΦΑΣΙΣΜΟΥ»,ως κάτι που μπορεί να υπάρξει ξανά στις μέρες μας και πως ήταν κατι που εχει μείνει στα βιβλία της ιστορίας.Ομως απεδείχθη οτι κάναμε λάθος και πως οι «συνομοσιολογοι» είχαν δίκιο,οταν έγραφαν εδώ και χρόνια πως απλά άλλαξε μάσκα και θα την ρίξει την κατάλληλη στιγμή.

Οι μάσκες έπεσαν,τα προσχήματα τελειώσαν και το πείραμα της Ελλάδας δείχνει ξεκάθαρα οτι εχει πάρει ναζιστικά χαρακτηριστικά με οργουελικες εικόνες να παίρνουν σάρκα και οστά, μετατρέποντας την Ελλάδα στην πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα/φυλακή πολιτών.
Έγινε σαφές σήμερα απο Κρήτη μέχρι Ξάνθη,πως δεν υπάρχουν πλέον δικαιώματα,ο νεοφιλελευθερισμός απο οικονομική έννοια πήρε κοινωνικό/πολιτικά χαρακτηριστικά, που μέσω της απολυταρχικής λογικής μετατρέπεται σε καθεστώς που εξελισσόμενο μεταλλάσσει τον φυλετισμό του ναζισμού σε οικονομικό ρατσισμό, μετατρέποντας τον ακραίο φυλετικό ρατσισμό σε οικονομικό ρατσισμό και τους πολίτες ξεκάθαρα σε σκλάβους μιας νέας οικονομικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, χωρίς δικαιώματα.

Προσπαθώ να περιγράψω τις συνθήκες που βιώνουμε έχοντας ξεκάθαρα την αίσθηση οτι είναι η τελευταία παρέλαση που επετράπη, πιθανότατα η τελευταία φορά που οι Ελληνικές σημαίες υψώθηκαν στα μπαλκόνια και σίγουρα η τελευταία προσπάθεια διαμαρτυρίας των πολιτών, κάτι που μετά λόγου γνώσεως αποκλείω να συμβεί την 1η Μαιου!Του χρόνου τέτοιο καιρό δεν θεωρώ διόλου απίθανο την ύπαρξη βαρύτατων προστίμων σε περίπτωση ανάρτησης της σημαίας με ποινές που μπορεί να φτάνουν και την φυλάκιση και με πραίτορες του συστήματος που έχοντας χασει απο την αδιάλειπτη πλύση εγκεφάλου που ονομάζουν εκπαίδευση,τα χαρακτηριστικά του εθνικού κρατικού λειτουργού προστάτη της τάξης,την μετατροπή τους σε φεντεραλιστές προστάτες της ελίτ.

Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε για την ακρίβεια των ειδήσεων που ήθελαν ξένα σώματα ασφαλείας να παίρνουν ρόλο στις επιχειρήσεις καταστολής πλήθους, αλλά οπως φαίνεται δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης τέτοιων ξένων δυνάμεων γιατί εδώ και χρόνια προετοιμάζοντας μεθοδικά το σχέδιο, μετέτρεψαν μέσω της «εκπαίδευσης» απο ξένες υπηρεσίες,τις Ελληνικές δυνάμεις της αστυνομίας σε ελληνόφωνες διεθνής δυνάμεις καταστολής!

Κύριοι μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και αφού ολοκλήρωσαν με επιτυχία τα παραπάνω στάδια με την μέθοδο «βρασίματος του βατράχου» που θέλει να μην πετάς τον βάτραχο σε νερό που κοχλάζει γιατι θα πηδήξει αμέσως έξω, παρά θέλει να τον αφήσεις σε κρύο νερό που σταδιακά, ανεβάζοντας την θερμοκρασία αυτός θα πέσει σε λήθαργο και θα βράσει χωρίς να το καταλάβει, έρχεται και η ώρα της απαγόρευσης της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, απόψεων και σκέψεων ολοκληρώνοντας έτσι την φάση της κατοχής που ξεδιπλώνεται τμήμα-τμήμα μπροστά στα μάτια μας.

Δυστυχώς για εμάς,ο Ναζισμός ξαναζεί και αυτή την φορά δεν εχει εθνική προέλευση, αλλά ειναι παγκόσμιος,δεν είναι πλέον συνομοσιολογια αλλα γεγονός και θα υπάρξει σύντομα η ανάγκη προς χάριν της έμφυτης αίσθησης της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ που υπάρχει σε κάθε άνθρωπο απο γέννησης του, δημιουργία ένοπλου αντάρτικου!

Καλή δύναμη σε όλες τις ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΨΥΧΕΣ!!!

http://ventetta.blogspot.com
oxafies.com

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s