Είστε αγέλη από ύαινες

Η πρόσφατη ομιλία του ανεξάρτητου Άγγλου ευρωβουλευτή, Nigel Farage, ίσως του ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ «ΕΛΛΗΝΑ» που υπάρχει στο ευρωκοινοβούλιο.
Όλα τα όρνια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, που τον ακούν στην αίθουσα, προσπαθούν να τον παρουσιάσουν ως γραφικό και γελοίο. Αυτό και μόνο μας φτάνει για να τον….
θεωρούμε «δικό» μας άνθρωπο.
Μία παρατήρηση μόνο σ’ αυτά που ακούγονται στο βίντεο. Αμφιβάλλω έντονα για τις αγαθές προθέσεις του Παπανδρέου, όταν ανακοίνωσε το δημοψήφισμα. Αν πραγματικά νοιαζόταν για την Ελλάδα και ήθελε να ακούσει τον ελληνικό λαό, θα το έκανε πριν μας μπλέξει στα δίχτυα των τραπεζιτών και του ΔΝΤ. Τώρα έχω κάθε λόγο να πιστεύω πως λειτούργησε ως «λαγός» της κυβέρνησης Παπαδήμου, που μας φόρτωσαν, ο Ροκφέλερ και η παγκόσμια κλίκα του. Αυτή θεωρώ πως ήταν η πρόθεσή του, αλλά έστω κι έτσι, με την κίνησή του θα μπορούσε ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ να κάνει ένα καλό στη χώρα, πριν την πτώση του. Όμως βγήκαν στην επιφάνεια όλοι οι υπόλοιποι προδότες, που πέταξαν τις μάσκες τους και βροντοφώναξαν «ΟΧΙ» στο δημοψήφισμα και «ΝΑΙ» στον οριστικό ενταφιασμό της Ελλάδας, βάζοντας στην άκρη τον λαό που τους ψήφισε.
Το παρακάτω βίντεο ανέβηκε υποτιτλισμένο, στο κανάλι του YouTube, vasoula2908 και είναι από τα πολλά ενδιαφέροντα που υπάρχουν εκεί.

ksipnistere.blogspot

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s