Έτσι λειτουργούν οι ηγέτες. Τ’ ακούς Κε Πρωθυπουργέ??

Έτσι για να κάνουμε συγκρίσεις, ας ρίξουμε μια ματιά στα προ διετίας λεγόμενα του τότε πρωθυπουργού και ηγέτη του κεντροαριστερού κόμματος της Αυστραλίας Kevin Rudd:O Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα…
Η κυβέρνηση της Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς.
Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών.
Τα λόγια του ήταν :
«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού.

Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία.
Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρώσικα ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας!
Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.
Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη.
Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε!
Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε!»

Και για να μην υποστηρίξει κάποιος ότι γι’ αυτό έπαψε να είναι πρωθυπουργός, στη θέση του έχει εκλεγεί η Τζούλια Γκίλαρντ. Θαυμάστε την!

Σηματοδοτώντας την εγκατάλειψη της μεταναστευτικής πολιτικής που ακολουθούσε ο προκάτοχος της, η νέα πρωθυπουργός δήλωσε ξεκάθαρα ότι η χώρα δεν πρέπει να ακολουθήσει το δρόμο της μεγάλης πληθυσμιακής αύξησης.

«Δεν υποστηρίζω την ιδέα της μεγάλης Αυστραλίας των 36 και 40 εκατομμυρίων κατοίκων, και πιστεύω ότι θα πρέπει να πάρουμε μια ανάσα και να επιλέξουμε τις κατάλληλες πολιτικές που θα βοηθήσουν σε μια ομαλή ανάπτυξη της χώρας», τόνισε η Γκίλαρντ, προσθέτοντας ότι υποστηρίζει ότι «η αύξηση του πληθυσμού δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τις δυνατότητες του περιβάλλοντος, του νερού, της καλλιεργήσιμης γης, των δρόμων και γενικά των υποδομών της χώρας».

Η πιο πάνω αλλαγή πλεύσης στην μεταναστευτική πολιτική κρίθηκε απαραίτητη λόγω των αντιδράσεων που είχε δημιουργήσει η πολιτική Ραντ για την «μεγάλη Αυστραλία» σε ένα μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων που βλέπουν με μισό μάτι την αύξηση της μετανάστευσης.

Σύμφωνα με μία μελέτη του Θησαυροφυλακίου, ο πληθυσμός της Αυστραλίας θα αυξηθεί από 22 εκατομμύρια που είναι σήμερα στα 35,9 εκατομμύρια το 2050 αν διατηρηθεί η σημερινή μεταναστευτική πολιτική.

Η ίδια μελέτη προβλέπει ότι ο πληθυσμός της Μελβο!ύρνης θα φτάσει το ίδιο χρονικό διάστημα τα 7 εκατομμύρια κατοίκους και το Σίδνεϊ 7,5 εκατομμύρια.

Πέρυσι ο αριθμός των μεταναστών που δέχθηκε η χώρα ανήλθε στις 300.000 άτομα, αριθμός που είναι διπλάσιος από τις γεννήσεις.

Τι; Ποιοί;
Χα, χα, χα!Οι κεντροαριστεροί μιας χώρας με ιστορία (ήθη, έθιμα κ.λ.π.) 200 ετών παρακαλώ!
Και εμείς οι κοιμόμενοι Έλληνες προσκυνάμε τα υβρίδια της πολιτικής, μέχρι να εξελιχθούμε και εμείς στο τύπο υβρίδίου που θέλουν.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s