Το κρυφό όπλο της Μπιλντερμπεργκ

Το έγγραφο αυτό περιγράφει ξεκάθαρα την δογματική και κυριαρχική νοοτροπία της ελίτ της Παγκόσμιας Κυβέρνησης.

Βρέθηκε τυχαία το 1986, ονομάστηκε «Σιωπηλά όπλα για έναν αθόρυβο πόλεμο», και αποτελεί μια θαυμαστή εξήγηση της…
τεχνικής της μαζικής πλύσης εγκεφάλου. Αυτό το εκτενές και λεπτομερές έγγραφο που χρονολογείται από το 1979 περιγράφει μία πολιτική που επιβλήθηκε από το 1950. Το έγγραφο λέει πως: «ο αθόρυβος πόλεμος …κηρύχθηκε από την Διεθνή Ελίτ σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα 1954». Το 1954 όμως είναι το έτος που για πρώτη φορά συναντήθηκε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ.
Εδώ υπάρχει μια περίληψη του περιεχομένου του:
«Η εμπειρία έχει αποδείξει πως η πιο απλή μέθοδος για την εξασφάλιση ενός σιωπηλού όπλου και η απόκτηση ελέγχου του κοινού, είναι να τους διατηρούμε ανεκπαίδευτους και αδαείς όσον αφορά τις αρχές των βασικών συστημάτων αφ’ ενός, ενώ αφ’ ετέρου να τους κρατούμε σε σύγχυση, να τους έχουμε αποδιοργανωμένους και αποσπασμένους σε θέματα που δεν έχουν καμία πραγματική σημασία.
Αυτό επιτυγχάνεται με:……….. .
1. Τον χωρισμό των εγκεφάλων τους• την υπονόμευση των πνευματικών τους δραστηριοτήτων την παροχή ενός προγράμματος χαμηλής ποιότητας στην δημόσια εκπαίδευση, τα μαθηματικά, τον σχεδιασμό συστημάτων και τα οικονομικά αλλά και την αποθάρρυνση τους στον τομέα της τεχνικής δημιουργικότητας.
2. Την εξάρτηση των αισθημάτων τους και την αύξηση της αυτοϊκανοποίησής τους αλλά και της ικανοποίησης τους σε συναισθηματικές και σωματικές δραστηριότητες με:
α) Άσχετες συναισθηματικές προσβολές και επιθέσεις (πνευματικός και συναισθηματικός βιασμός) μέσω μιας μόνιμης επίθεσης σεξ, βίας και πολέμων στα μέσα ενημέρωσης -κυρίως την τηλεόραση και τις εφημερίδες.
β) Την ικανοποίηση κάθε επιθυμίας τους -σε υπερβολή- «σκουπιδοτροφές για τη σκέψη» και με την αποστέρηση όλων αυτών που πραγματικά έχουν ανάγκη.
γ) Την επανεγγραφή της ιστορίας και του νόμου και την υποταγή του κοινού σε μία παρεκκλίνουσα δημιουργία, έτσι ώστε να μπορεί να ανορθώνει τη σκέψη του από τις προσωπικές ανάγκες σε ιδιαίτερα κατασκευασμένες εξωτερικές προτεραιότητες.
Τα σιωπηλά όπλα της τεχνολογίας κοινωνικού αυτοματισμού θα παρεμποδίζουν τα ενδιαφέροντα του και τις ανακαλύψεις του.
Όσο περισσότερη σύγχυση, τόσο περισσότερο όφελος. Άρα η καλύτερη προσέγγιση είναι να δημιουργούμε προβλήματα και μετά να προτείνουμε λύσεις.»
Περιληπτικά:
✓Στα μέσα διατηρήστε την προσοχή του ενήλικου κοινού μακριά από τα πραγματικά κοινωνικά θέματα και αιχμαλωτίστε το με θέματα που δεν έχουν καμιά πραγματική αξία.
✓ Στα σχολεία κρατήστε το νεαρό κοινό σε άγνοια όσον αφορά τα πραγματικά μαθηματικά, τα πραγματικά οικονομικά θέματα, τον πραγματικό νόμο και την πραγματική ιστορία.
✓Στη διασκέδαση διατηρήστε την διασκέδαση του κοινού κάτω από το πνευματικό επίπεδο της Στ’ δημοτικού.
✓Στην εργασία διατηρήστε το κοινό απασχολημένο … απασχολημένο … απασχολημένο … για να μην έχει χρόνο να σκεφτεί φέρτε το πίσω στο αγρόκτημα με τα άλλα ζώα.
ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΝΟΥ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ.
Γράφει για τον αθόρυβο πόλεμο:
«Πυροβολεί καταστάσεις αντί για σφαίρες. Προωθείται με επεξεργασία δεδομένων αντί με την πυρίτιδα με έναν υπολογιστή αντί για ένα όπλο- την χειρίζεται ένας προγραμματιστής υπολογιστών αντί ένας σκοπευτής- ενεργεί κάτω από τις διαταγές ενός τραπεζικού μεγιστάνα αντί ενός στρατηγού του στρατού.
Δεν δημιουργεί προφανείς θορύβους, δεν προκαλεί προφανείς σωματικές βλάβες και δεν αναμιγνύεται φανερά στην καθημερινή κοινωνική ζωή κανενός.
Προκαλεί όμως αλάνθαστους «θορύβους», προκαλεί αλάνθαστες σωματικές και πνευματικές βλάβες και εμπλέκεται με αλάνθαστο τρόπο στην καθημερινή κοινωνική ζωή, δηλαδή αλάνθαστα στον εκπαιδευμένο παρατηρητή, αυτόν που γνωρίζει που να κοιτάζει. Το κοινό δεν μπορεί να κατανοήσει το όπλο κι έτσι δεν μπορεί να πιστέψει πως δέχεται την επίθεση και υποτάσσεται από ένα όπλο.
Το κοινό μπορεί ενστικτωδώς να αισθανθεί πως κάτι πάει στραβά, εξ’ αιτίας όμως της τεχνολογικής φύσης του σιωπηλού όπλου, δεν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα του με λογικό τρόπο, ή να χειριστεί το πρόβλημα με έξυπνο τρόπο. Έτσι δεν γνωρίζει πως να ζητήσει βοήθεια και δεν ξέρει πως να συνεργαστεί με άλλους για να αμυνθούν εναντίον του.
Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, τότε το κοινό προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την επέμβαση του στη ζωή του, μέχρι που η πίεση (ψυχολογική ή οικονομική) να γίνει πάρα πολύ μεγάλη και να καταρρεύσει. Άρα το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Επιτίθεται στη ζωτικότητα, την κινητικότητα και τις επιλογές των ατόμων μιας κοινωνίας, γνωρίζοντας, κατανοώντας, χειριζόμενο και επιτιθέμενο στις πηγές φυσικής και κοινωνικής ενέργειας και στις σωματικές, πνευματικές και συναισθηματικές δυνάμεις και αδυναμίες».
Με άλλα λόγια διαίρει και βασίλευε. Όταν κάποιοι εισαγάγουν την παγκόσμια δικτατορία τους με σταδιακή προσέγγιση τότε πολλοί λίγοι θα συνειδητοποιήσουν τι πραγματικά γίνεται μέχρι να είναι πολύ αργά. Στην πραγματικότητα οι πολλοί θα καταδικάσουν και θα γελάσουν αυτούς που θα προσπαθήσουν να τους καταδείξουν τι ακριβώς συμβαίνει. Κλείνοντας το θα αναφέρω τρία μόνον αποσπάσματα από κάποιες εκατοντάδες αναφορές που κατά καιρούς έχουν δημοσιευθεί σε επιστημονικά περιοδικά για την σύνδεση του ανθρώπινου εγκεφάλου με κρατικούς υπολογιστές μέσω ραδιοεπικοινωνιών:
«Είναι μέσα στην εξουσία μας να παρατηρούμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και τι σκέπτεται ένα άτομο, να εξετάζουμε εξονυχιστικά τη συμπεριφορά και να ανιχνεύουμε ακόμη την περίπτωση του τυχαίου στις συνειδητές του αποφάσεις, αλλά και στην ψυχολογική και ασυνείδητη κατάσταση του».(Telemetry is coming of age)
«Μπορούμε να επιλέξουμε να χρησιμοποιήσουμε την αυξανόμενη γνώση μας για να σκλαβώσουμε τους ανθρώπους με τρόπους που δεν φανταστήκαμε ποτέ, αφαιρώντας τους την προσωπικότητα και ελέγχοντας τους με μέσα τόσο προσεκτικά επιλεγμένα που δεν θα γνωρίσουν ίσως ποτέ την απώλεια της προσωπικότητας τους» (Καθηγητής Καρλ Ρότζερς – Science).
«Έχουν αναπτυχθεί τεχνικές για την έρευνα και τον χειρισμό του ανθρώπου. Οι διπλής ροής επικοινωνίες με τα βάθη του εγκεφάλου κάνουν δυνατή την αποστολή και την λήψη πληροφο¬ριών από και προς τον εγκέφαλο … Μπορούμε να ξεκινήσουμε, να σταματήσουμε ή να τροποποιήσουμε μία ποικιλία αυτόνομων σωματικών συμπεριφορών και πνευματικών εκφράσεων. Μπορούμε να πειραματιστούμε με τους εγκεφαλικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για τον καθορισμό και την διατήρηση …. συγκεκριμένων συμπεριφορών και πνευματικών λειτουργιών … Καθώς δεν χρησιμοποιούνται μπαταρίες, η ζωή του μεταδότη είναι απεριόριστη. Ενέργεια και πληροφορίες παρέχονται από ραδιοφωνικές συχνότητες» (Αναφορά ψυχιατρικών ερευνών: «Η επέμβαση του Ανθρώπου στις διεγκεφαλικές Λειτουργίες» από το Ψυχιατρικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Γέηλ των ΗΠΑ).

Έφθασε η ώρα που η εξωπολιτική εξουσία της κερδοσκοπίας ελέγχει και καθορίζει αυτή τη δημιουργημένα κατά αριστοτεχνικό τρόπο κρίση που ζούμε όλοι μας. Οι κυβερνήσεις όλων των κρατών, μηδενός εξαιρουμένης, υπακούν τυφλά και υπηρετούν την πολιτική που χαράζει η εν λόγω εξουσία.
Αυτό γίνεται με τη συμμετοχή των μελών και στελεχών των κυβερνήσεων σε…
κλειστά συνέδρια, ένα εκ των οποίων είναι και αυτό της λέσχης Bilderberg.

Το κέρδος φυσικά είναι προσωπική «εξέλιξη» του καθενός εξ΄αυτών, μιας και οι περισσότεροι αναριχήθηκαν σε ύψιστα αξιώματα.Το σχέδιο είναι σε όλους γνωστό.
Η Παγκόσμια Κυβέρνηση.
Η Παγκόσμια δικτατορία που θα εξαθλιώσει τους πολίτες για να μπορεί να τους ελέγχει. Για να καταργήσει πλήρως τους θεσμούς, τον πολιτισμό, την εθνικότητα και τέλος την ελεύθερη ….
βούληση τους.
Η κυβέρνηση της υποταγής και του τρόμου. Η κυβέρνηση του αντίχριστου… που φυσικά και δεν θα είναι με φτερά και κέρατα «ωσάν το τέρας της αποκάλυψης», αλλά αλληγορικά.

Η σπουδαιότερη λοιπόν από αυτές τις κλειστές συγκεντρώσεις είναι αυτή της Bilderberg.
H συμμετοχή των μελών γίνεται με αυστηρά προσωπικές προσκλήσεις. Οι συμμετέχοντες αποφεύγουν οποιαδήποτε αναφορά σχετικά με τη λέσχη, δεν τους επιτρέπεται να μιλήσουν στα Μ.Μ.Ε. και είναι η «επίκαιρη ελίτ» των πολιτικών, γραμματείς και πρόεδροι διεθνών οργανισμών, εκπρόσωποι εταιρειών πετρελαίου και όπλων, τραπεζιτών και ολίγων δημοσιογράφων.
Μέλη τα τελευταία χρόνια στις συνελεύσεις της Bilderberg μεταξύ άλλων είναι ο Σόρος, οι Ροκφέλερ, ο Ντ΄Εστέν, οι Κλίντον, οι Χόλμπρουκ, και φυσικά ο Κίσσιγκερ.

Από τους Έλληνες τακτικά παρώντα μέλη είναι ο Γ. Κωστόπουλος της credit bank, ο Λ. Τσούκαλης της ΕΛΙΑΜΕΠ, ο Γ. Δαυίδ της coca cola, ο Γ. Αλογοσκούφης (που έγινε Υπουργός Οικονομικών), ο Γ. Αρσένης (που έγινε Υπουργός Οικονομικών), η Α. Διαμαντοπούλου, ο Κ. Καραμανλής, ο Ε. Χριστοδούλου της eurobank, ο Γ. Χαρδούβελης της eurobank, ο Θ. Βερέμης του Πανεπιστημίου Αθηνών (γνωστός για τις άθλιες δηλώσεις του «Φυλετικά δεν είμαστε Έλληνες»), ο Σ. Μάνος, ο Α. Ανδριανόπουλος, ο Θ. Πάγκαλος, και φυσικά δεν θα μπορούσαν να έχουν λείψει οι Α. Σαμαράς και Γ. Παπανδρέου. Ο μοναδικός Έλληνας δημοσιογράφος που έχει προσκληθεί και λάβει μέρος είναι ο Α. Παπαχελάς και μάλιστα δύο φορές.

Φέτος το συνέδριο της λέσχης Bilderberg έγινε από τις 9-12 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Suvretta house το St. Moritz στην Ελβετία.
Και φυσικά μόνο τυχαία δεν μπορεί να θεωρηθεί η φετινή πρόσκληση του Γ. Παπακωσταντίνου και πολύ περισσότερο δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία η αντικατάστασή του αμέσως μετά το τέλος του συνεδρίου της Bilderberg.
Μπορείτε να δείτε τη λίστα των προσκεκλημένων όλων των χωρών εδώ (bilderberg2011.com/bilderberg-members ) .

Όλοι αυτοί (και άλλοι τόσοι) λοιπόν είναι υπεύθυνοι για την σημερινή μας κατάσταση.
Πουλάνε την συνείδησή τους με αντάλαγμα την προσωπική τους επαγγελματική σταδιοδρομία.
Είναι υπεύθυνοι γιατί ενώ γνωρίζουν πως η κρίση είναι κατασκευασμένη από τους ίδιους και τους όμοιους τους, προσπαθούν να πείσουν τον Ελληνικό λαό (και οι υπόλοιποι τους δικούς τους λαούς) πως η κρίση είναι διεθνής, είναι οικονομική και πως μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει και ο λαός (μαζί τα φάγαμε, οι Έλληνες δεν δουλεύουν είναι τεμπέληδες, έχουμε πολλές αργίες και άλλα τέτοια ευτράπελα).

Σκοπός τους για τη χώρα μας είναι η πλήρης κατάργηση του εργατικού δικαίου, η διάλυση του κοινωνικού κράτους, η εξαφάνιση της εθνικής παιδείας, η υποβάθμιση της υγείας, και τέλος η απώλεια της εθνικής μας μνήμης και συνείδησης.

Καθήκον του καθενός μας είναι να «φυλλάτει Θερμοπύλες».
Καθήκον του καθενός μας είναι να δώσει τον αγώνα του ξεπερνώντας τα όρια του και την τυχόν προσωπική του επαγγελματική – οικογενειακή ζημιά.
Καθήκον του καθενός μας είναι η προσπάθεια της διάλυσης του κατεστημένου που προσπαθούν να μας επιβάλλουν.
Καθήκον του καθενός μας είναι η αφύπνιση των γύρων μας σε οικογενειακό, φιλικό, αλλά και ανοιχτό περιβάλλον μας.
Καθήκον του καθενός μας είναι η διασφάλιση της ζωής αρχών και αξιών για τα παιδιά μας.
Καθήκον του καθενός μας είναι να πράξει έτσι ώστε να έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν όλοι οι παραπάνω υπαίτιοι.

thesecretrealtruth.blogspot

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s